Sony NWZ-W273 4GB

Společnost sony je v segmentu mnoha výrobků považována za skutečně unikátní firmu. A to samozřejmě z toho důvodu, že dokáže na náš trh dodat skutečně inovativní výrobky. Příkladem je i tento MP3 přehrávač s označením Sony NWZ-W273. Začneme-li jeho základními parametry, je třeba uvést, že nabídne možnost nahrát do jeho vnitřní paměti celkem až 4 GB hudby. Samozřejmě ta může být v několika formátech a kromě klasického MP3 podporuje také přehrávání formátů, jako jsou AAC, nebo i MP3. Pokud se však podíváme blíže na tento typ, zjistíme, že je unikátní svým vzhledem.

Pokud jste byli vždy přesvědčeni o tom, že každý MP3 přehrávač se musí skládat z těla a sluchátek, je třeba říci, že tento je unikát. Vypadá totiž jako samostatná sluchátka, a to ve formě pecek. Přesto je to plnohodnotný MP3 přehrávač, který je složený ze dvou lehkých těl, které jsou propojeny kratším pevným kabelem. To umožní jejich snadné nasazení a umístění do uší a ničím nerušený poslech hudby – a to bez zbytečných kabelů. Samozřejmě že bude vše pohodlné, to zajistí i jeho nízká hmotnost, která činí pouze 29 gramů.

Vzhledem k celkové koncepci tohoto přehrávače je také jasné, že u něho nenajdeme displej a tak se musíme spolehnout pouze na ovládací prvky. Přesto si můžeme v rámci výběru skladeb jednoduše poradit a během chvíle najít tu, co potřebujeme. Vše ovládáme prostřednictvím praktické páčky, kterou pohybem ovládáme menu. Doba hraní, kterou nabídne, je vzhledem k jeho rozměrům velmi dobrých 8 hodin. Primárně je samozřejmě určený na sport, ale umožní i řadu dalších aktivit.

To hlavní, co však s přehrávačem Sony NWZ-W273 souvisí, to je jeho odolnost. Je totiž vyroben z materiálů, díky čemuž dokáže odolat nejenom potu, ale velmi snadno odolá i dešti, nebo nám umožní s ním plavat. Umístění skladeb do přehrávače je samozřejmě velmi jednoduché. Stačí připojení k počítači a hudbu klasicky překopírovat.

Cena
2 299 Kč
Paměťová karta ne
Hmotnost 29 g
DVB-T tuner ne
Ekvalizér ne
Zvýraznění basů ne
Interní paměť 4 GB
Výdrž 8 hod
FM rádio ne
Diktafon ne
Podsvícený displej ne

TOPlist
TOPlist